Politica de confidențialitate și Termeni de folosire a aplicației mobile RIPOSTA!

Această politică de confidențialitate reglementează utilizarea de către dvs. a aplicației RIPOSTA pentru dispozitive mobile care a fost creată de Stoian Mihai pentru Marius Dumitrache privind proiectul TV ONLINE RIPOSTA PE NET. Utilizând aplicația mobilă RIPOSTA, vă dați acordul față de această politică de confidențialitate și termenii de folosire. Dacă nu sunteți de acord cu această politică sau cu Termenii noștri de utilizare, nu descărcați, nu instalați și / sau utilizați aplicația RIPOSTA.
    Aplicația conține știri de pe website-ul ripostapenet.ro și din conturile noastre de socializare. Puteți găsi în interiorul aplicatiei toate informațiile de care aveți nevoie pentru a fi la zi cu fiecare aspect al vieții cotidiene din județul Dâmbovița. 

*PENTRU ÎNCEPUT: 

1. Nu aveți dreptul să luați / descărcați aplicația RIPOSTA din Google Play Store sau de oriunde altundeva și să o încărcați în altă parte (ex.: AppBrain, Aptoide, APKMirror etc.) fără acordul lui Stoian Mihai și Marius Dumitrache. Este strict interzisă decompilarea și recompilarea acestei aplicații pentru a o utiliza în public sau pentru a face comentarii despre codul scripturilor. Dacă doriți să utilizați orice conținut al aplicației RIPOSTA sau a aplicației în sine, vă rugăm să ne contactați la office@ripostapenet.ro și trebuie să cereți permisiunea noastră expresă! NU aveți voie să utilizați nicio parte din fișierele aplicației RIPOSTA, imagini (png, jpg ... etc.), scripturi sau cod ICE de proprietate. Dacă obțineți permisiunea atunci când utilizați fișierele, TREBUIE să postați un link adecvat către această adresă: https://play.google.com/store/apps/details?id= com.stoianboby.rskmarius.bob041079 

Nerespectarea acestor reguli simple v-a duce la raportarea către autoritatea competentă. Partajarea este un lucru, dar vă rugăm să respectați câteva domenii precum: 

*Numele aplicației - RIPOSTA. 

*Grafica utilizată în aplicația RIPOSTA, imagini de fundal, pictograme și nu numai, toate acestea au fost concepute in exclusivitate pentru Marius Dumitrache privind proiectul TV ONLINE RIPOSTA PE NET.

*Alte părți ale aplicatiei RIPOSTA care nu ar trebui folosite de alții fără permisiunea corespunzătoare.

 2. Aplicația RIPOSTA a fost dezvoltată astfel încât să nu transmită dezvoltatorului
 sau către terți orice date despre contactele dvs. sau alte date sensibile ale utilizatorului.

3. Dezvoltatorul aplicației RIPOSTA nu colectează, nu păstrează pentru el însuși, nu dezvăluie
    date de utilizator. 

4. Codul sursă a fost dezvoltat în așa fel încât dezvoltatorul să nu acceseze datele sensibile ale utilizatorilor, să nu păstreze pentru sine, să nu transmită date sensibile ale utilizatorilor către terți. Dezvoltatorul nu știe dacă terții sau compilatorul colectează datele unor utilizatori. Din acest motiv, dezvoltatorul nu poate oferi nicio garanție pentru terți sau compilator. 

*Informații non-personale: Terțele părți sau compilatorul pot colecta informații non-personale sau informații care nu pot fi identificate  („Informații non-personale”). Mai simplu spus, în ceea ce privește aceste informații non-personale, nu stim care este identitatea utilizatorului de la care terții sau compilatorul pot colecta informațiile non-personale. 

*Informațiile non-personale colectate de terți sau compilator pot include următoarele informații tehnice: --> Tipul sistemului de operare (de exemplu, Android, etc.)

--> Rezoluția ecranului (de exemplu, 800x480, 1024x768 etc.) 

--> Limba (de exemplu, engleza) --> Furnizor de dispozitive (de exemplu, Samsung, Xiaomi, Oppo etc.)
 --> Geo-locație. 

*Aplicația colectează informații precise despre locația dispozitivului în timp real? 

Când vizitați aplicația mobilă, putem folosi tehnologia GPS (sau altă tehnologie similară) pentru a determina locația dvs. curentă. Nu vom distribui locația dvs. curentă altor utilizatori sau parteneri. Dacă nu doriți ca noi să vă folosim locația în scopurile stabilite mai sus, ar trebui să dezactivați serviciile de localizare pentru aplicația mobilă aflată în setările contului dvs. sau în setările telefonului mobil și / sau în cadrul aplicației mobile.

*Link-uri către site-uri și servicii terțe! 

Aplicația poate conține linkuri către alte website-uri și servicii online, inclusiv reclame de la terți. Dacă alegeți să faceți clic pe unul dintre aceste website-uri sau servicii online, vă rugăm să rețineți că orice informații pe care le puteți furniza vor fi supuse politicii de confidențialitate și altor termeni și condiții ale website-urilor sau ale serviciului respectiv și nu ale prezentei politici de confidențialitate. Nu controlăm website-uri sau servicii terțe, iar faptul că un link către un astfel de website sau serviciu apare în aplicatia RIPOSTA nu înseamnă că le aprobăm sau le-am aprobat politicile sau practicile legate de informațiile utilizatorilor. Înainte de a furniza orice informații oricărui website sau serviciu terță parte, vă încurajăm să revizuiți politica de confidențialitate și alți termeni și condiții ale acelui website sau serviciu. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere pentru oricare dintre aspectele legate de un website sau serviciu terță parte pe care le furnizați informații, inclusiv colectarea și tratarea acestora.

 *Terțe parti văd și / sau au acces la informațiile obținute prin aplicatia RIPOSTA? 

Informațiile sunt partajate cu terți numai în modul descris în aceste declarații de confidențialitate: https://onesignal.com/privacy, https://www.google.com/analytics/terms/us.html, https://www.facebook.com/policies, https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/en-GB/, https://developer.twitter.com/en/docs/twitter-for-websites/privacy, https://firebase.google.com/support/privacy,  https://help.instagram.com/519522125107875. 

*Care sunt drepturile mele de renunțare? 

Puteți opri cu ușurință toată colectarea informațiilor de către aplicație dezinstalând aplicația sau deselectând în „Setări” / „Mesaje de notificare ale aplicatiei” / „Permiteti notificarile” sau „Folosirea datelor”. Puteți utiliza procesele standard de dezinstalare, care pot fi disponibile ca parte a dispozitivului dvs. mobil sau prin Google Play Store. 

*Aplicația RIPOSTA, NU colectează în mod explicit și/sau NU stochează  următoarele date: 

-->Adrese IP care vizitează aplicația noastră 

-->Orice informație despre aplicație, servicii pe care utilizatorii noștri le utilizează în timp ce sunt conectați la aplicația noastră. 

 *Copiii: 

Nu folosim aplicația pentru a solicita cu bună știință date sau pentru a le comercializa copiilor cu vârsta sub 18 ani. Dacă un părinte sau tutore devine conștient că al său copil, ne-a furnizat informații fără consimțământul lor, el sau ea ar trebui să contacteze servicii terțe căruia i-a împărtășit informațiile, noi, NU solicităm, niciun fel de înregistrare. 

*Schimbări: 

Această politică de confidențialitate și condițiile de utilizare pot fi actualizate din când în când din orice motiv. Vă vom notifica cu privire la orice schimbări aduse Politicii noastre de confidențialitate prin postarea noii Politici de confidențialitate și vă informăm prin notificări de mesaje cloud, dacă nu opriți acest serviciu în setările aplicației noastre. Vă sfătuim să consultați periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare, deoarece utilizarea continuă este considerată aprobarea tuturor modificărilor.

 *Consimțământul dvs.: 

Prin utilizarea aplicației RIPOSTA, sunteți de acord cu prelucrarea informațiilor dvs., așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare acum și oricand vor fi modificate de noi. Prelucrare înseamnă utilizarea cookie-urilor pe un computer / dispozitiv portabil sau utilizarea sau atingerea informațiilor în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, colectarea, stocarea, ștergerea, utilizarea, combinarea și divulgarea informațiilor. Contactați-ne dacă aveți întrebări cu privire la confidențialitate în timpul  utilizării aplicației sau aveți întrebări despre practicile noastre, prin e-mail la office@ripostapenet.ro. În cele din urmă, vă mulțumim pentru utilizarea aplicației noastre!
    Sperăm că vă veți bucura de RIPOSTA!

 

Comments

Popular posts from this blog

Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil şi al tuturor cereştilor puteri

Cum petreci Craciunul?